Lychee

Lychee, även känd som litchi på svenska, är en subtropisk frukt med ursprung i Sydostasien. Den vita, nästan genomskinliga frukten omges av ett tunt rött skal och har blivit en älskad favorit i många asiatiska familjer. Vissa beskriver dess saftiga smak som liknande jordgubbar, vattenmelon eller päron med en antydan av citrus, medan andra upplever en blommig ton av rosor. Oavsett uppfattning kan vi garantera att vårt ljus fångar den autentiska doften av lychee.

Jasmine

Trots sin stjärnformade figur symboliserar jasminblomman kärlek, känd för sin exceptionella doft och avslappnande egenskaper. Med rötter i Asien har blomman flera religiösa och kulturella symboler kopplade till renhet och kärlek. Doften är söt och förförisk med subtila undertoner av friskhet. Jasminblommans arom är ofta beskriven som intensiv och blommig, med noter av honung, citrus och en mild kryddighet.

Mango

Mango är en tropisk frukt med över tusen olika varianter, varierande i färg, form, smak och fröstorlek. Skalen kan vara gröna, röda, gula eller orange, men det gyllengula fruktköttet är dess signatur. Tomie's Mango fyller ditt utrymme med en tropisk, energigivande doft, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Green Tea

Grönt te, upptäckt i Kina för över tusen år sedan och senare spritt till Japan av buddistiska munkar, har en lång historia som sträcker sig över östasiatisk kultur. Det är inte bara en dryck utan en symbol för välbefinnande och hälsa. Grönt te har en viktig plats i östasiatisk kultur och är känt för sina hälsofördelar. Green Tea-doften i våra doftljus erbjuder en subtil och uppfriskande arom som påminner om en lugn stund med en kopp färskt bryggt grönt te.

Sakura

Sakura, även känd som körsbärsblomma, är en symbolisk och vacker växt med en lång historia inom japansk kultur. Dess blommor, som blommar praktfullt varje vår, representerar skönhet och livets flyktighet. När du tänder veken sveps du bort av de översta noterna av sakura, som sprider en blommig och förtrollande doft, likt att vandra under blommande körsbärsträd.

Bamboo

Bamboo, även känt som bambu på svenska, är en mångsidig och miljövänlig växt med en imponerande historia. Denna snabbväxande växt har varit en central del av kulturer runt om i världen i århundraden. När du tänder träveken möts du av de översta noterna av bambu, som smyger fram med en mild, grönskande doft, precis som en morgonpromenad genom en bambuskog.

Lotus

Lotus, även känt som näckrosor på svenska, är en vacker vattenväxt med en lång historia och symbolisk betydelse i många kulturer. Dess blommor, som kan vara vita eller rosa, blommar på ytan av lugna vattenkroppar och har fascinerat människor i århundraden. Hjärtnoterna av lotus fördjupar upplevelsen med en subtil komplexitet, som om du vore omgiven av en exotisk trädgård med lotus i full blom.

Yuzu

Inspirerade av den sprudlande och citrusfriska doften av yuzufrukten, en unik citrustyp från Östasien.Yuzu har länge hyllats för sin vitaliserande och uppfriskande natur. Med sin förmåga att lyfta ditt humör och fylla ditt sinne med glädje, har yuzu blivit en symbol för optimism och lycka. Låt den livliga doften av yuzu fylla ditt hem och skapa en atmosfär av vitalitet och glädje.