Noggrant utvalda material

Vi använder noggrant utvalda material, som högkvalitativ sojavax, trävekar och doftoljor, för att skapa hälsosamma och miljövänliga produkter. Vår dedikation till dessa material är grundläggande för vår handgjorda tillverkning och säkerställer att våra doftljus håller högsta standard för en exceptionell kvalitetsupplevelse hos kunderna.

Sojavax

Genom att använda sojavax i våra doftljus uppnår vi flera fördelar: miljövänlig förbränning, bättre doftspridning och längre brinntid än paraffin. Det skapar högkvalitativa doftljus som är skonsamma mot miljön och ger en långvarig, behaglig doftupplevelse i ditt hem.

Dofter

Våra asiatiskt inspirerade doftljus erbjuder en unik, paraffin-, paraben- och ftalatfri doftupplevelse. Skapa en renare, säkrare och hälsosammare atmosfär med autentiska asiatiska dofter för en fridfull miljö.

Trävek

Trävek förbättrar doftljus med längre brinntid, renare förbränning och minskad sot. Miljövänligt och ger avkopplande estetik med knäppande ljud – ett utmärkt val för bättre prestanda och visuell attraktion som är skonsamt mot miljön.