Frågor & svar

Här är våra vanligaste frågor!

1. Vad är Sojavax och hur bra är det?
Tomies sojavax är tillverkat av sojabönor och är ett miljövänligt alternativ med låg påverkan jämfört med andra vaxtyper. Vårt vax är fritt från konstgjorda ämnen, tillsatser och helt utan paraffin och paraben. Ett hälsofrämjande val för dig och en positiv handling för vår miljö

2. Är alla era ljus exakt likadana?
Tomies handtillverkade ljus kan ha små batches som skapar en unik och charmig karaktär. Även om varje ljus är speciellt, följer vi noggrant recept och blandningar för att säkerställa en liknande och härlig upplevelse varje gång

3. Varför knastrar mina ljus?
Våra noggrant utvalda trävekar skapar en hemtrevlig atmosfär med en mysig knaster, likt ljudet av en brasa. 

4. Mina ljus luktar bränt, vad kan jag göra?
Om dina ljus doftar bränt, trimma veken till ca 3 mm efter varje bränning för att njuta av de goda dofterna och minimera brända dofter. 

5. Brinner sojaljus längre än paraffinljus?
Sojavax har en lägre smältpunkt och bränntemperatur, vilket gör dem långsammare att brinna än paraffinljus. Det är säkert och ger längre brinntid.

6. Kan jag återanvända behållarna?
Absolut! Våra behållare är tillverkade av sojavax och löser sig upp i vatten. Häll varmt vatten i behållaren, låt det oanvända vaxet lösa upp sig och torka sedan rent.

Om du har fler frågor, förslag eller vill veta mer om Tomie kan du nå oss nedanstående fält så återkommer vi så fort vi kan! 

Kontaktformulär